Лесни и ефикасни домашни средства за премахване на бръчките

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

wrinkle-removers

Лятото е време да сме млади, лятото е време да сме красиви, лятото е време да се забавляваме. Какво по хубаво от съчетаването на младост, красота и забавление докато се сдобиваме с прекрасна младежка, гъвкава и здрава кожа!

Макар че на пазара има много качествени кремове за премахване на бръчките, не се оставяйте да ви заблуждават, че не съществуват и ествествени лекове за бръчките – защото има. Всъщност, вие вероятно можете да създадете свои премахващи бръчките мазила с неща, които имате в дома си.

Ето няколко естествени начина да се отървете от бръчките

Мед

Медът е едно от най-добрите домашни средства за премахване на бръчките. Трябва само да нанесете тънък слой мед върху лицето си и да го оставите да действа около 25-30 минути. След като времето изтече, отмийте меда с топла вода и след това лекичко натрийте цялото си лице с ледено кубче – по-точно, търкайте с леденото кубче местата, на които е бил нанесен меда. Важно е да помните преди да прилагате този домашен лек за премахване на бръчките да измивате лицето си с топла, граничеща с гореща, вода. Това позволява на порите в кожата да се отворят и по този начин се повишава ефикасността на меда.

Можете да използвате и тази рецепта: Японска тайна за младост и красота сваля 10 години от възрастта!

Банани

Бананите могат да се използват за направата на много ефикасен естествен крем против бръчки. Просто намачкайте един или два банана докато станат на крем – няма да ви отнеме дълго. След като превърнете бананите в крем, нанесете го щедро върху цялото си лице. Оставете го да действа около 30 минути и след това го отмийте с топла вода. Изсушете кожата си с потупване с кърпа, без да търкате.

А защо не и ябълка за перфектна кожа: Рецепта за красива кожа – ябълков нощен крем

Кокосово масло

Когато говорим за естествено премахване на бръчки, за целта няма по-лесно нещо от употребата на кокосово масло. Просто втривайте топло кокосово масло в кожата си всяка вечер и продължавайте да го провите толкова дълго, колкото искате на лицето ви да няма бръчки – това е.

За справяне с този бич за кожата: 10 ефикасни домашни лека за отпусната кожа

pineapple_core Ананас

Ананасът е друго чудесно домашно средство за премахване на бръчките. Започнете като изрежете сърцевината на ананаса. Вземете отстранената сърцевина и леко натрийте лицето си с нея като не пропускате проблемните места около устата, под и около очите и т.н. Оставете тънкия слой сок от ананас върху лицето си за около 20 минути, след това го отмийте с топла или студена вода.

И още една рецепта: Забравете скъпите „серуми против стареене”, направете си такъв сами у дома

Както виждате, има много възможности що се отнася до избирането на средства за премахване на бръчки у дома. Това означава ли че трябва да се откажете от всички други продукти против бръчки? Определено.

Всъщност вие повече не е необходимо да разчитате чистосърдечно на купешките кремове против бръчки. Избирайки един или редувайки всичките дадени по-горе естествени средства, вие ще можете да поддържате кожата на лицето си без бръчки, млада, гъвкава и гладка. Все пак една консултация с дерматолог или козметик не е излишна за определянето на типа на вашата кожа и на най-ефикасните за вас средства за поддържането й.

от Шон Сондърс

Тази и още множество статии ще намерите в категория Грижа за кожата в сайта Здрави всеки ден: Бръчките победени, 12 препятствия и домашни лека за естествено предпазване

 

Източник:

http://www.medyouth.com/2013/02/homemade-wrinkle-removers-that-work.html

Снимки: tintuc.vn; www.recipetips.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме кожата си здрава и красива.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *