Лесен и изпитан начин да се справите с киселините бързо, трайно и без лекарства

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

По една щастлива случайност това е 2000та статия в сайта Здрави всеки ден! И тя е авторска и за изпитан лек, който може да помогне на много хора.

Бъдете здрави и с нас при публикуването и на следващите 2000 статии :))

salt-for-indigestion

Ако имате чувствителен стомах и страдате от киселини, знаете колко упорити са те. Веднъж да забравите да си пиете хаповете, и те се разливат от стомаха нагоре, тормозят ви и не ви позволяват да заспите. Или ви будят посред нощ. Когато и да се появят, те са неприятни и буквално ви вгорчават живота.

Самата дума „киселини” предполага, че в стомаха ви има прекомерно количество от тези течности и те ви преследват упорито след всяко хранене.

Оказва се, че това е заблуда. „Киселините” всъщност се дължат на НЕДОСТАТЪЧНО количество стомашна киселина, както можете да прочетете в статията Спасение: Заблудата за киселините изяснена.

Но сега ще разберете как бързо, лесно и без лекарства можете трайно да се справите с киселините в стомаха си.

Необходима ви е само сол. Хималайската сол е чудесна, но ако не си носите със себе си от нея навсякъде, при нужда можете да прибегнете до всяка кухненска сол.

Когато получите киселини, сипете върху дланта си малка купчинка сол (количеството зависи от сериозността на проблема и можете сами да го регулирате, но две-три щипки са достатъчни и за най-силните киселини) или вземете няколко кристалчета хималайска сол и я/ги сложете под езика си.

Оставете солта да се разтопи.

Това е. Веднага ще почувствате облекчение. Киселините изчезват, дори и упоритите, които не ви даваха мира и до вчера смятахте, че ще ви преследват до края на дните ви.

Изисква се само малко постоянство в началото, като през първия ден ще трябва да повторите операцията няколко пъти през два часа, можете да стигнете и до осем приема. Но едва ли. Солта се справя с киселините моментално. Те изчезват, отпърво за известно време, а след това може и да се появяват отново, но все по-рядко и по-рядко. Когато това стане, вие отново поставяте сол под езика си и така докато… киселините напълно изчезнат от живота ви. Защото дори и понякога пак да ви навестяват, вие имате силата на солта на ваша страна.

himalajska-sol-238x178

Струва си да опитате още в този миг.

Бъдете здрави

Здрави всеки ден

 

Снимки: www.webhealthwatch.comwww.radio-banovina.hr

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

3 thoughts on “Лесен и изпитан начин да се справите с киселините бързо, трайно и без лекарства

  1. Интересно. По-скоро ако страдате от високо кръвно, при повечко сол то може да се вдигне. Макар че от една-две щипки, едва ли. Но всичко е много индивидуално. Благодарим за коментара.

  2. Интересно. По-скоро ако страдате от високо кръвно, при повечко сол то може да се вдигне. Макар че от една-две щипки, едва ли. Но всичко е много индивидуално. Благодарим за коментара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *