5 естествени хранителни добавки за отслабване, които наистина вършат работа

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

hoodia

Уважаеми аптекарю,

Откакто синът ми отиде в колеж, аз развих ненаситен апетит към сладки неща.

Положението е толкова сериозно, че ям шоколади всеки ден и качих 10 кг за два месеца.

Много ме е срам, но нямам идея как да се спра.

ЛА – Уинтър парк, Флорида

Отговор:

Да се разсейвате с храна не е отговорът. Стресиращите моменти в живота изискват разумни действия и напълняването не е разумно, защото води до атеросклероза, диабет и инсулт.

Тялото ви бавно ще се разпадне. Такъв пример ли искате да дадете на сина си? Ще трябва да се преборите със силното желание за сладки неща (и за храна по принцип).

Моля ви поемете сериозна отговорност, положете усилия и изхвърлете преработените храни, които са пълни с изкуствени съставки и рафинирана захар.

Важно е да имате подкрепата на останалите членове на семейството. По-конкретно, помолете ги да спрат да носят вкъщи купища вредни храни, които могат да ви саботират.

Има някои естествени хранителни добавки за отслабване които също могат да ви помогнат There are some natural weight loss supplements that can help too.

5 натурални хранителни добавки за отслабване, които НАИСТИНА вършат работа

gum_guggul

Помислете за следните:

1. Гугул (Guggul):

Билков препарат, направен от лепкавата смола на различни дървета смирна, за който се казва, че помага за свалянето на серумния холестерол. Наричат го още „гугулипид” и той се извлича от смолата на дървото гугул, чиято родина са Индия и Пакистан. Билката се използва обичайно в Аюрведа и стимулира производството на щитовидния хормон.

Гугул ви помага да горите мазнини, подобрява настроението, повишава енергията и нормализира съотношенията на холестерола.

2. Худия:

Южноакрикански кактус от който се извлича съединение, което потиска апетита.

Активната съставка в худия е съединението, наречено P57.

Худия е естествено средство за потискане на апетита, извличано от южноафрикански кактус. То не ускорява пулса, нито ви изнервя, просто ви кара да се чувствате сити. Идеята е да ядете по-малко.

Непременно купувайте 100 процента сертифицирана марка.

3. 5-HTP (5-хидрокситриптофан):

Това е прекурсор на серотонина в тялото, който е един от химикалите, правещи мозъка ви щастлив. 5-HTP помага за спирането на желанието ви за въглехидрати като в същото време стабилизира настроението. Той действа почти незабавно, в рамките на дни.

Понеже субстанцията след това се превръща в мелатонин, тя също така прави съня по-дълбок за много хора.

Прочетете още: Серотонин срещу главоболие, всичко отново е в мярката

4. Омега 3 мастни киселини:

Рибените масла са богати на омега-3 мастни киселини и те ускоряват горенето на мазнините.

Рибените масла осигуряват „есенциални мастни киселини”, но ви обещавам, че това са полезни мазнини, а полезните мазнини никога не се озовават на бедрата ви. Полезните мазнини всъщност ви помагат да храносмилате и да се освобождавате от вредните мазнини.

5. Хром:

Този минерал ви помага да балансирате кръвната си захар. Ако силно желаете сладки неща, може да имате инсулинова резистентност и по-висок риск за диабет.

Хромът и другите минерали са необходими на човешкото тяло, за да преодолява то дисбалансите на кръвната захар, които водят до неудържимото желание за нещо сладко.

Научете още за: Хром и ванадий против ненаситен апетит за сладко

И още един съвет

Храносмнилателните ензими ви помагат да разграждате храните и да се радвате на повече свалени килограми.

Сузи Коен, фармацевт

Източник:

https://healthiertalk.com/5-weight-loss-supplements-actually-work-0205/?utm_source=Healthier%20Talk&utm_medium=subemail&utm_campaign=5-weight-loss-supplements_09.03.19

Снимка: www.phunulamdep.com.vn; www.alfaherbs.com

Бъдете здрави

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

По отношение на диетите, препоръчваме преди да се подложите на каквато и да било диета, първо да се консултирате с личния си лекар и по възможност с диетолог за избягване на непоносимост към храни или режим на хранене. По този начин ще извлечете максималното от диетата, без да застрашавате здравословното си състояние.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *