100 пъти по-силни от броколи

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Днес искам да ви покажа как лесно можете да получите 100 пъти по-силна защита от рака от тази, която ви предлага броколито.

Ново изследване показва, че те могат да елиминират възможността да развиете рак на кожата докато сте живи.

Какъв е този нов продукт чудо?

Кълнове от броколи.

broccoli sprouts

Кълновете от броколи са с много богато съдържание на противораковото вещество, наречено сулфорафан. Кълновете ви дават до 100 пъти повече побеждаваща рака защита от броколито в чинията ви.

Само щипка или две от кълновете на броколито увеличават неимоверно вашата антиоксидантна защита. Вие премахвате вредното влияние на химикалите от неща като пушек, отработени газове и дори при консумирането на нездравословни храни.

Тези химикали причиняват увреждане на органите ви и сеят хаос върху кожата ви.

Може никога да не сте чували за кълнове от броколи. Или може да сте ги виждали в сандвича си, но да сте ги махали преди дори да ги опитате.

Кълновете от броколи поникват от семената на броколи, които се накисват и поддържат влажни докато не изникнат растенията. Младите стебълца изникват след около 2 или 3 дни. Точно тогава трябва да се ядат за най-добра защита. На вкус те са свежи, хрупкави и парливи.

Може би яденето на пресни плодове и зеленчуци по 7 до 9 пъти на ден ви се струва скучна работа. Или може би вие просто искате да помогнете в защитата на основните си органи и на кожата си от рак. Какъвто и да е случая, предлагам ви да опитате кълнове от броколи.

Добавяйте ги към салатата, сандвича или обяда в офиса. Подправяйте с тях супите си. Добавяйте щипка от тях, когато си правите шейк, сок, сироп или друго питие.

Търсете кълнове от броколи в супермаркетите при щандовете за зеленчуци и билки.

Можете и сами да си ги отгледате. Необходимо е само да си закупите семена и съд, в който те да поникват. Или можете да използвате стъклен буркан. Просто ги накиснете, отцедете и ги поддържайте влажни, като ги изплаквате всеки ден. Кълновете ще изникват след около три дни. Кълновете на три дни съдържат най-висока степен на защита.

Пожелавам ви добро здраве,

Д-р Ал Сиърс

Източник, Al Sears, 100 Times Stronger than Broccoli, March 2010

Снимка: www.naturalhealth365.com

Още по темата:

Броколи побеждава рака само ако го ядеш правилно

Броколи – силно оръжие срещу остеоартрит и рак 

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

9 thoughts on “100 пъти по-силни от броколи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *