Ръсел Кроу снима ‘Ной’ в библейско време

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Актьорът Ръсел Кроу сподели, че се е борил с лошото време в Исландия по време на снимките на ‘Ной’, филм за потопа, когато силните ветрове отвяли фитнес уредите му на три километра в долината. Звездата от Гладиатор бил поразен от красотата на страната докато се снимал в библейския епос на Дарън Аронофски миналата година, макар че признава, че е било трудно да се живее там.

russell_crowe_noah

Той каза пред тв водещия Джей Лено,

„Исландия е място със суров климат. Когато лятото е хубаво, това означава, че има повече от десет слънчеви дни. И времето се променя за секунди. Беше доста екстремно преживяване. Снимахме доста дълго извън столицата, затова реших да остана в караваната си вместо да пътувам напред-назад.

Така нещата вървяха много по-експедитивно. До караваната имах малка тента с цялото ми фитнес оборудване и една нощ изобщо не спах, защото вятърът люлееше караваната неистово. И винаги се разбираше кога е имало вятър – сутрин се събуждаш и всичко е с главата надолу буквално, и носът на караваната е забит в земята.

Голямо предизвикателство беше, но и невероятно красиво”.

‘Ноа’ в който си партнират Ръсел Кроу, Дженифър Конъли, Антъни Хопкинс и Ема Уотсън се очаква да излезе на големия екран през 2014 г.

Източник: starpulse.com, Russel Crowe Battled Biblical Weather While Filming ‘Noah’, 26 February 2013


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a