Подмладете се за месец с по една глътка на ден, отървете се от тъмните кръгове под очите

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

olive-oil-lemon

За виталност, подмладяване и красота ви е нужно единствено да прочиствате редовно черния си дроб.

Най-добрият начин да избегнете чернодробно заболяване е като прочиствате този орган всеки ден. Здравият черен дроб ви осигурява жизненост, енергия, хубав външен вид и добро настроение. Черният дроб има чудесната роля на „фабрика за кръв” в тялото. Той участва във оздравяването на кръвта и също така помага за укрепването и стимулирането на храносмилането.

Черният дроб изпълнява и друга важна функция: пречиства кръвта и извлича токсините от нея.

Най-добрият начин да предотвратите заболяване на черния дроб е чрез ежедневното му прочистване – сутрин след като се събудите на празен стомах пийте по една супена лъжица зехтин и по една супена лъжица лимонов сок – всеки ден (смесвайте ги и незабавно ги изпивайте).

Като изпиете така смесените зехтин и лимонов сок, можете да се насладите на закуската си.

След около месец ще почувствате промяната. Външният ви вид ще се подобри, тъмните кръгове под очите ще изчезнат, тенът на лицето ви ще се изчисти и ще изглеждате подмладени. Червата ви ще работят като по часовник и ще забравите за запека и храносмилателните проблеми.

Източник:

http://healthycures.org/clean-the-liver-with-only-one-sip

Снимка: plus.google.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *