Мъжът ми спря да хърка след като приятелка ми даде рецептата за този чудодеен лек!

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

stop-snoring

Всички знаем, че много хора по света имат проблеми със съня. А една от най-често срещаните причини за това е хъркането на половинката! В началото на тази статия искам да ви задам прост въпрос – знаете ли коя е основната причина за хъркането?

Ето какво трябва да знаете – медицинските експерти твърдят, че едно от основните неща, които причиняват хъркането е прекомерната слуз в тялото. А това означава едно нещо – ако снижим количеството слуз в дихателните си пътища, това означава, че ще успеем да намалим или дори предотвратим хъркането. Но не се притеснявайте повече, днес ще ви запознаем с лесен начин за предотвратяване или спиране на хъркането.

Моя приятелка ми показа как да приготвям този чудодеен лек! Той действа безотказно! Ще бъдете удивени от резултатите, повярвайте ми! Всичко е много просто – трябва само да го приготвяте и да го изпивате преди лягане всяка вечер.

Този домашно приготвен сок ще ви помогне да премахнете слузта, която е една от основните причини за хъркането. Забележка: Много е важно също така непременно да използвате органични плодове и зеленчуци, защото те не съдържат вредни химикали и пестициди.

Чудодеен лек против хъркане

Ще са ви необходими:

  • 1/4 лимон
  • парче джинджифил
  • 2 ябълки
  • 2 моркова
  • 1/2 ч.ч. вода

Указания:

Този лек е много лесен за приготвяне. Просто трябва да следвате несложните указания. Слагате всички продукти в блендера и приготвяте хубава хомогенна смес. Важно е непременно да го приготвяте и изпивате няколко часа преди да заспите.

За да спрете хъркането трябва да пиете този сок, но трябва също така непременно да избягвате и определени видове храни, защото те влошават нещата още повече.

Прочетете още по темата: Хъркането победимо с тези 10 билки

Ето храните и напитките, които трябва да избягвате:

  • Не консумирайте обработени (готови) храни и напитки
  • Не пийте твърде много алкохол
  • И, да, избягвайте пържените храни
  • Не яжте твърде много шоколад
  • Не яжте трудно смилаеми храни

Както казахме, трябва да избягвате тези храни и напитки и непременно пийте този сок няколко часа преди да си легнете. Той ще помогне за прочистването на дихателните ви пътища от досадната слуз. Това означава край на хъркането и по-добър сън през нощта.

Наистина се надяваме статията да ви е харесала и ви молим да я споделите с приятелите и семейството си. Благодарим.

 

Източник:

http://www.healthmagazine365.com/my-husband-stopped-snoring-when-a-friend-of-mine-gave-me-this-miraculous-remedy/

Снимка: www.lagranepoca.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *