Люто съединение срещу рак на стомаха

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

21lv.onion.box

Това съединение причинява смъртта на раковите клетки и спира раз пространението им. То помага за снижаване на възпалението, което може да причини рак първо на първо. Но има нещо, с което това съединение наистина изпъква…

Вместо да убива раковите клетки директно, то изпраща сигнали до имунната система за да задейства нейните естествени оръжия за борба с рака. Тези сигнали спират производството и разпространението на нови ракови клетки. Те също така помагат за убиването на вече съществуващите ракови клетки.

Проблемът с традиционното лечение на рака е в това, че то убива всичко наред – и раковите клетки и нормалните здрави клетки. Химиотерапията не прави разлика между клетките. Тя унищожава всичко. Това съединение, от друга страна предпазва и запазва здравите клетки. И Биг фарма знае това. Ето защо те искат да го превърнат в лекарство. Искат да ви го продават – отчаяно.

Проблемът им е, че не могат да докарат синтетична версия, която да действа също толкова ефикасно, колкото действа природното съединение. Това е така, защото кръвта се затруднява с усвояването на фалшивото „ерзац” копие на това естествено съединение.

Съединението снижава риска от рак на стомаха с повече от 50 процента поради факта, че то интелигентно избира мишените си.

Това не ни учудва. Синтетичните лекарства са много далече по ефикасно действие от естествените решения.

Каемферолът е антиоксидант, съдържащ се в някои растения.

Той действа като подсилва свойствата на другите антиоксиданти да снижават възпалението и да се борят с увреждането от страна на свободните радикали. Това предотвратява растежа и разпространението на рака в тялото.

Не е за чудене, че Биг фарма иска да печели от това съединение, като го превърне в звездата на поредното си химическо лекарство. Най-добрият начин да си набавяте повече каемферол в храната е като ядете повече зеленчуци от рода Лук (Аllium). Те включват чесън, праз и различните сортове кромид лук. Други добри източници са броколи, спанак и зелен чай, както и малините. Те помагат за естественото ви предпазване от рак на стомаха и от други заболявания.  Препоръчваме леко сваряване на тези зеленчуци на пара за по-добро усвояване на хранителните им вещества.

 

Източник:

http://institutefornaturalhealing.com/2014/02/this-pungent-compound-fights-gastric-cancer/

Снимка: www.chrisbeatcancer.com

Прочетете още една статия за невероятните зеленчуци от рода Лук:

Червеният лук реално предпазва от рак

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *