Кажи „Обичам те” без думи, 7 варианта

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

i love you

Казването на думите „Обичам те” на половинката в потвърждение на чувствата ни е важно, но да им го показваме безмълвно може би е дори още по-добър начин за положително въздействие и поддържане на връзката в правилната посока.

Ако се нуждаете от идеи, следват няколко чудесни предложения как да кажете „Обичам те” безмълвно.

Оставяйте писъмца

Има редица начини да оставите съобщение на място, където любимият ви да го види когато не сте там. Можете да лепнете листче в кутията с храната с обяда, да оставите любовно послание под възглавницата или да го напишете на замъгленото от пара огледало, така че той (или тя) да го види като влезе в банята. Проявете творчество –  превърнете го в своя запазена марка от романтични жестове!

Малки изненади

Когато ходите до магазина, купете любимо, неочаквано лакомство или може би бутилка вино, която събужда спомени за изключително преживяване. Помнете, подаръците не са само за рождените дни и годишнините. Изненадващите подаръци могат да се окажат най-добрите.

Проявявайте ежедневно доброта

Помнете, че малките неща често са най-ценените, като например, да правите живота на любимия човек малко по-лесен. Можете да станете малко по-рано и да направите кафето или дори закуската. Свършването на нещо, което обикновено половинката ви трябва да свърши, почти винаги бива оценено.

Планирайте романтична среща

Когато животът ви понесе, особено когато и двамата работите, имате домакински задължения и деца, за които да се грижите, много двойки забравят колко е важно да прекарват време заедно. Какъв по-добър начин да кажете „Обичам те” от това да планирате романтична вечер навън или дори цял уикенд! Уредете роднина, приятелка или детегледачка да се грижи за децата, така че вие да можете да си обърнете внимание един на друг и да преоткриете причините заради, които се влюбихте първо на първо.

Не се страхувайте да показвате обичта си

С гордост показвайте на света колко много обичате своята половинка. Не се страхувайте да демонстрирате публично обичта си като се държите за ръце или просто се гушкате един в друг. Това е един от най-добрите начини да уверите любимия човек колко много наистина го/я.

Използвайте технологиите добре

Ако сте разделени един от по друг цял ден, изпращането на романтични текстово съобщения или имейл може да ви помогне да се чувствате по-заедно и обичани. Просто ако ще пращате нещо пикантно, най-добре е да не използвате компютъра в офиса, а личните си технически устройства.

Подкрепяйте го/я

Изслушването на половинката когато преминава през труден момент е важна част от любовта. Много по-лесно е да обичате когато нещата вървят чудесно, но ако партньорът ви може да разчита на вас през кризисни времена, също както и в добрите, наистина ще се увери, че любовта ви е дълбока.

Подкрепянето на половинката в присъствието на други хора ще помогне на любимия ви човек да осъзнае, че винаги може да разчита на вас – а почти няма нещо, което да е по-ценно от това.

Винаги помнете, че да обичаш някого е много повече от просто да изричаш думите – то включва жестовете, израженията и действията, които са особено важни за поддържането на една щастлива и дълготрайна връзка.

~ The Alternative Daily

Идеи специално за празника на влюбените

За него

Подарете колкото и какъвто цвят решите рози на любимата си, като на всяка роза завържете с панделка описание на планирани от вас бъдещи романтични срещи, вечери, пътувания, театри или каквото знаете, че тя обича…

За нея

Направете бонбони (виж рецептата тук) и с щипки защипете по ‘бонбониерата’ колкото искате послания, цитати, планирана от вас мечтана среща, билети за спортно състезание или каквото знаете, че ще му хареса…

Здрави всеки ден

Източник: The Alternative Daily, Little Ways to Say I Love You Without Even Saying It, 10 February 2014

http://www.thealternativedaily.com/ways-say-love-without-even-saying/?utm_source=internal&utm_medium=email&utm_campaign=N140210

Снимка: weheartit.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *