Излизането на срещи, 5те най-важни съвета

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

dating

Говорихме с гурута, вещи в консултирането, както на мъже, така и на жени относно излизането на срещи и забелязахме нещо доста любопитно. Някои от съветите им относно излизането на срещи всъщност бяха неутрални по отношение на пола т.е. валидни и за двата пола. Според нас, добрият съвет си е добър съвет.

Ето най-добрите пет съвета при излизане на срещи, както за мъже, така и за жени:

  1. Бъдете непредубедени: Номер едно правилото, което чуваме и от двете страни на барикадата е да се отива на всяка среща без предразсъдъци. Идеалният партньор за вас, въз основа на личния ви списък с изисквания, може да е напълно различен от човека с когото бихте могли да сте наистина съвместими. Всеки има изкривено чувство за това кой би следвало да е идеалният му/й партньор, но след интервюиране на безброй по-възрастни двойки, женени от повече от 50 години – партньорите им в живота бяха напълно различни от хората, които те първоначално са си представяли.
  2. Не проучвайте преди първа среща: В днешните дни на Гугъл и Фейсбук е лесно човек да е изкушен да направи малко проучване преди дори да се съгласи да излезе на първа среща. Не го правете! Ще получите погрешно впечатление и можете да си изградите сериозни впечатления без дори още да го/я познавате.
  3. Не бъдете обременени: Избягвайте да говорите за старите си връзки, отрицателния си опит и т.н. Тези разговори ги водете едва след няколко срещи. Малко може да се постигне от живеене в миналото.
  4. Бъдете честни за себе си: Можете да избягвате конкретни теми в самото начало, но не лъжете за нещата. Започването на връзка, основаваща се на лъжи никога не е добра идея.
  5. Тръгнете си в разгара на купона: Придържайте се към правилото първата среща да е кратка и винаги е по-добре да си тръгнете когато сте във вихъра си. Среща на кафе или на обяд/вечеря е чудесен избор, но не правете предварителни планове за следваща среща – извинете се и кажете довиждане. По-добре е да оставите другия да иска още или да си мечтае за вас.

 

Източник: Dating: Top 5 Tips for Both Men and Women, 9 December 2013

http://www.smarterlifestyles.com/2013/09/27/dating-top-5-tips-for-both-men-and-women/

Снимка: vn.news.yahoo.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *