Откритие: антибиотиците правят химиотерапията смъртоносна

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

или

Смъртоносното въздействие на антибиотиците при химиотерапия

antibiotics

Ако вие или ваш близък сте изправени пред рак или химиотерапия, непременно прочетете тази статия. Научното откритие, което изследване, проведено в Мичиганския университет направи и което предстои скоро да бъде публикувано в списание Nature разкрива, че чревното здраве е ключът към оцеляване след химиотерапия.

Самото изследване е много трудно за разбиране от неспециалисти, обаче, аз ще го предам на обикновен език като също така ще предложа допълнителни обяснения, които авторът на изследването вероятно не може да напише поради цензурата на медицинските списания и университетите относно хранителните вещества, тъй като и в двата вида институции страдат от предубеждения относно храненето.

Крайният резултат е следният: В клинично изследване мишките биват инжектирани със смъртоносни инжекции химиотерапевтични лекарства, които при това на сто процента биха убили почти всеки възрастен човек. Авторите на изследването открито признават: „Всички тумори в различни тъкани и органи могат да бъдат убити с високи дози химиотерапия и лъчетерапия, но предизвикателството в момента при лечение на метастазирал рак в последните фази е всъщност, че така се убива пациента преди да се убие тумора”.

Химиотерапията е смъртоносна. Тя е причина номер 1 за смъртта на пациенти с рак в Америка, а номер 1 страничният ефект от химиотерапията е причиняването на още рак. Но някои мишки в изследването успяват да оцелеят след смъртоносните дози химиотерапия. На какво се дължи това? Инжектирана им е молекула, която собствените ни тела произвеждат естествено. Производството й е закодирано направо в гените и при предоставяне на правилното функциониране на гените в среда с добра храна (има се предвид клетъчна среда), човек може сам да генерира това вещество по 24 часа на ден.

Веществото се нарича ‘Rspo1’ или ‘R-spondon1’. То активира производството на стволови клетки вътре в собствените чревни стени на тялото и тези стволови клетки са нещо като машини за супер регенериране на тъканите и те изграждат отново увредените тъкани по-бързо отколкото химиотерапията може да ги унищожи, като по този начин позволяват на пациента да оцелее след иначе смъртоносната доза химиотерапевтична отрова.

Изследването показва, че 50 – 75 процента от мишките, получили R-spondon1 са оцеляли след смъртоносната химиотерапевтична доза!

Раковата индустрия трябва да намери начин да спре да избива всичките си потребители

Проблемът с раковата индустрия днес е, че всички конвенционални лечения на рака продължават да убиват пациентите. Това е лошо за бизнеса  Така че задачата на изследвания като изследването на R-spondon1, споменато тук – което е финансирано от държавата – е да се намерят начини на пациентите да продължат да се дават смъртоносни дози от носещата големи печалби химиотерапия без всъщност това да ги. Блъскате на пациента доза R-spondon1 (продадена за $50000 дозата защото то е патентовано ‘лекарство’, разбира се), слагате им фатална инжекция химиотерапевтично лекарство и след това, благодарение на R-spondon1 се уреждате с пациенти с рецидивирал рак, вместо с труп.

На това му викат ‘добра бизнес практика’ в раковата индустрия, която до момента е най-известна с това, че превръща пациентите в чували вместо действително да лекува рака.

(Да, има причина, заради която повечето онколози никога не биха се подложили самите те на химиотерапия. Те знаят, че тя не действа при 98% от всички видове рак.)

Пробиотиците вероятно са ключът за генериране на ваш собствен R-spondon1

Преди да обсъдя защо тези заключения са важни за последователите на природосъобразното здраве и хранене, нека първо предложа едно опровержение Before . Изследването, за което говорим е проведено с мишки, не с хора, така че не доказва напълно, че същият механизъм действа и при хората. Въпреки това, причината в такова изследване да се използват мишки е че те са почти идентични с хората по отношение на биологията, генната експресия, функцията на ендокринната система и т.н.

Освен това, макар че това изследване използва инжекция с R-spondon1 като ‘активатор’ на генната експресия в ендотелиалните клетки на лигавицата на червата, истината е, че вашите клетки вече са програмирани самите те да произвеждат R-spondon1. Всъщност, човешките черва са покрити с пласт епителни клетки, които се регенерират на всеки 4-5 дни при здравите хора. Това е единствено възможно чрез активирането и непрекъснатото действие на чревните стволови клетки, което е нормална функция при здравите хора.

И какво определя здравето на тези стволови клетки повече от всичко друго? Тяхната заобикаляща ги среда, която доминиращо се определя от бактериите в червата. Ако чревните бактерии са балансирани, генната експресия на епителните клетки е нормална и здравословна. Ако чревните бактерии не са в ред, така да се каже, генната експресия на епителните клетки ще е подтисната, като по този начин ще забави или спре регенериращата способност на чревните клетки. Ето защо хората с разбалансирана чревна флора страдат също и от възпалителни чревни заболявания като болестта на Крон, синдрома да дразнимото черво и така нататък.

Ето защо, пробиотиците са основен определящ фактор за способността на червата да поддържат подходящата генна експресия именно за вида бърза клетъчна регенерация, която може да помогне на тялото ви да оцелее след фаталната доза химиотерапия.

Месото и млечните продукти причиняват опустошително разстройване на чревната флора, което може да повиши чувствителността към химиотерапевтичните лекарства

Това може също така да обясни защо кората, които ядат големи количества обработени меса, сирене и мъртви, пастьоризирани млечни продукти – особено когато са комбинирани със съдържащите скорбяла въглехидрати и обработени захари – е много по-вероятно да умрат от химиотерапия за разлика от хората, чиито начин на хранене се състои най-вече от храни на растителна основа. (Все още няма източник, който да потвърди това твърдение, но е нещо, което съм забелязал в обстойните си лични наблюдения. Може и вие да сте го забелязали сред членове на семейството си, които са се подлагали на лечение с химиотерапия. При хората с най-нездравословния начин на хранене изглежда смъртността е далеч по-висока.)

Консумиращите обработени меса и несъдържащи нищо естествено млечни продукти пълнят червата си с лишени от фибри, трудно смилаеми протеини, които загниват и остават в червата в продължение на 2 – 5 дни, обичайно. Захарите в храната и въглехидратите след това подхранват ферметационния процес на бактериите, което води до бърз растеж и репликация на хранещите се със захар бактерии, които изместват вида здравословна флора, която най-добре предпазва клетките в чревната стена.

Този дисбаланс, мисля, повишава податливостта към химиотерапевтичната токсичност, като в същото време влошава способността на пациента да абсорбира основните хранителни вещества, които предпазват здравите клетки от токсичността на химиотерапевтичните лекарства. Това може да обясни защо пациентите, които ядат много месо, сирене и млечни продукти умират така лесно когато са подложени на химиотерапия.

Но има нещо дори още по-обезпокоително в този случай, което всеки трябва да знае…

Антибиотиците могат също да ви поставят в положение да бъдете убити от химиотерапията

Макар че изследванието не се занимава пряко с този въпрос, заключенията му изглежда показват, че този вид ‘изтребване’ на чревните бактерии, причинено от антибиотиците може да се окаже фатално за пациент на химиотерапия.

Това е особено притеснително, защото на много пациенти с рак едновременно се предписват антибиотици, докато са подложени на химиотерапия. Това може да се окаже тяхната смъртна присъда под прикритие. Макар че нито антибиотиците, нито химиотерапията директно убиват пациента, комбинацията от стерилизирани чревни бактерии и високо токсични химиотерапевтични лекарства може да умножи токсичността и да се окаже фатална. В смъртния акт обаче ще пише, че пациентът е починал от ‘рак’,  а не от химиотерапията, която обикновено е действителната причина за смъртта.

И въпреки това, всеки божи ден в Америка пациенти, които взимат антибиотици биват подлагани на множество курсове химиотерапия. Това може съвсем буквално да е смъртната присъда за тези пациенти.

Съществува и самоизпълняваща се спирала на смъртта, която действа във всичко това: след първия курс на химиотерапия много пациенти страдат от отслабена имунна система, която води до симптоматични инфекции. Лекарите реагират като предписват антибиотици, което води до това пациента да бъде подлаган на последващи курсове химиотерапия  с ‘унищожена’ чревна флора. Така че химиотерапията, причинява проблема първо на първо, и след това реакцията към проблема от страна на западните лекари прави следващия курс на химиотерапия смъртоносен Това е самоизпълняващата се спирала на смъртта на провалилата се медицина.

Онколозите изглежда нямат ама никаква представа за важната роля на чревната флора, изразяваща се в това, че тя позволява на пациетите да предпазват здравите си клетки от опустошителните ефекти на химиотерапевтичните лекарства. Много онколози всъщност активно обезсърчават своите пациенти да не вземат каквито и да било хранителни добавки по време на химиотерапията, водени от нелогичен и антинаучен страх, че тези хранителни добавки могат да ‘пречат’ на химиотерапията и да доведат до неуспеха на лечението.

Това е един от многото начини, по които онколозите убиват пациентите с рак.

Важните неща, които трябва да запомним от тази статия

• Ново изследване показва, че вещество, генерирано от чревни стволови клетки позволява на болните от рак да оцеляват след иначе смъртоносна доза токсична химиотерапия.

• Здравословната генна експресия (функция) на чревните клетки им позволява естествено да произвеждат предпазни молекули, които поддържат и подсилват клетъчната регенерация.

• Пробиотицити могат да предпазят и подсилят чревните стволови клетки, които помагат на пациентите с рак да оцелеят след токсичната химиотерапия. (Нужни са още изследвания, които да изследват това и да документират въздействието му.)

• Антибиотиците може да се окажат смъртната присъда когато са последвани от химиотерапия.

• Онколозите трябва да взимат предвид рисковете и ползите от отлагането на химиотерапията при пациенти, които в същото време взимат антибиотици. Комбинацията може да е смъртоносна. Обратното, те трябва да взимат предвид ползите от насърчаване на пациентите на химиотерапия да взимат пробиотични хранителни добавки преди да започне лечението с химиотерапия.

Майк Адамс

Източник: NaturalNews, Cancer breakthrough Probiotics may save patients from deadly chemotherapy; antibiotics may cause chemo to be fatal, 1 August 2013 http://www.naturalnews.com/041449_chemotherapy_probiotics_antibiotics.html

Снимка: www.diseaseproof.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Важно

Сайтът „Здрави всеки ден” ви предоставя информация, открития и последни новини на медицински теми от редица американски и други здравни сайтове и източници. Материалите са с образователна цел и са насочени да ви държат информирани за важни открития и факти, свързани с човешкото здраве. Те не са насочени да диагнозират, лекуват или предотвратяват което и да било заболяване. Те не могат да заменят съветите и препоръките на личния ви лекар или на други специалисти в областите, в които вие евентуално се нуждаете от лечение.

Ето защо, „Здрави всеки ден” ви препоръчваме да не се самолекувате, следвайки информацията, дадена в материалите на сайта, както и винаги да се консултирате с опитен лекар, който най-добре познава състоянието ви, преди да предприемете каквото и да било лечение, произтичащо  от настоящата или от останалите статии в сайта.

Надяваме се да ви бъдем полезни.

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Реклама

a

2 thoughts on “Откритие: антибиотиците правят химиотерапията смъртоносна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *