Не е лекарство, храна или хранително вещество, но облекчава болката

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

eucalipt extract

Когато стане дума за реално облекчаване на болката, традиционната медицина безславно се проваля отново и отново.

Наистина, част от нея може и да действа. Но тя може и да ви докара увреждане на черния дроб… пристрастяване… или знаете… смърт. Положението е плашещо.

Едно от най-безопасните, продавани без рецепта болкоуспокояващи, ацетаминофен, е водещата причина за обаждания в Центъра по контрол на отравянията. Около 62000 души предозират всяка година с това често използвано болкоуспокояващо средство.

Така че кой да помисли, че съществува истинско решение—нещо, което не се налага дори да гълтате, дъвчете или пиете? Нещо, което е напълно естествено. И по-важното, … безопасно.

Скорошно изследване показа, че то не само облекчава болката при хора с току-що преживяна операция за цялостно протезиране на колянната става, но и значително я намалява.

Кое е това непознато, но ефикасно болкоуспокояващо средство?

Етеричното масло от евкалипт.

Изследователите откриха, че хората, които току-що са преживели операция съобщават за по-малко болка след вдишване на маслото в продължение на 30 минути. Те правили това три поредни дни. И всеки ден съобщавали за по-малко и по-малко болка. В същото време, участниците в контролната група чувствали дори нарастващ дискомфорт с минаването на дните.

И още нещо интересно се случило по това време…

„Евкалиптовата група” почувствала също така значителен спад на диастоличното и систолично кръвно налягане. Това показва, че те са се чувствали по-облекчени и спокойни.

И помнете, не им се е налагало да го ядат. Дори не е трябвало да го нанасят повърхностно върху кожата си. Трябвало е само да го вдишат, и то им е помогнало да се почувстват по-добре.

Евкалиптът е дърво. Вече вероятно знаете, че екстрактът се използва при дихателни заболявания. (Спомняте си Vicks и натрапчивата му, характерна миризма.) Евкалиптът е противовъзпалително средство също така. Съветваме ви да държите опаковка от това етерично масло в аптечката си у дома за зор-заман. Само че никога не поглъщайте това етерично масло. И ако ще го нанасяте върху кожата си, първо непременно го разредете.

Но ако изпитвате болка и ви е необходимо безлекарствено, бързо действащо решение, просто наръсете от маслото върху хавлиена кърпа и я дръжте пред носа си половин час. Ше успокоите болката, като в същото време ще намалите напрежението и кръвното си налягане.

Ако имате алергия към евкалипт, не използвайте маслото.

Източник: The Drug-Free, Food-Free, Nutrient-Free Pain Relief Solution, 13 August 2013

http://institutefornaturalhealing.com/2013/08/the-drug-free-food-free-nutrient-free-pain-relief-solution/#Continue

Снимка: www.mesogianews.gr

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *