Магическа напитка топи излишните килограми бързо и ефикасно

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Представяме ви най-лесния и бърз начин за сваляне на килограми!  

Мислите ли че има напитка, която ще ви помогне да горите тлъстините докато гледате телевизия или си четете книга в леглото? Ами, да, има такава напитка, благодарение на лечебните свойства на канелата и меда. Макар че сме сигурни, че всеки е запознат с ползите от меда и канелата, не много хора знаят, че в комбинация те спомагат процеса на отслабване и ускоряват метаболизма.

Magical-Drink-That-Melts-The-Excess-Pounds-Overnight

Ще са ви необходими следните съставки, за да приготвите напитката: една супена лъжица канела, две супени лъжици мед и 250 мл вода.

Ако желаете да приготвяте по-големи количества, за да сте готови предварително за дни напред, можете просто да умножите количествата, само помнете, че съотношението канела – мед винаги трябва да е 1:2. Приготвяйте количеството напитка, което смятате, че ще ви е нужно по следния начин: Първо оставете водата да заври и залейте с нея канелата. Оставете течността да изстине и добавете меда. Помнете винаги да добавяте меда когато водата е хладка, защото врялата вода унищожава лечебните му свойства.

Още една вариация: Опитайте този магичен еликсир, той чудодейно разтваря килограмите докато спите

Пийте половината от напитката вечер преди лягане, а другата половина на следващата сутрин преди закуска. Това е! Не забравяйте, че напитката действа само когато я пиете на празен стомах.

При редовна консумация напитката ще ви помогне бързо да свалите излишните килограми и ще подобри метаболизма ви.

Канелата сваля кръвното налягане, така че ако страдате от ниско кръвно се консултирайте с лекар или диетолог.

Още по темата:

Напитка за отслабване само от две съставки

Мед и канела, най-полезните 10 рецепти за здравето

Източник:

http://www.homehealthyrecipes.com/magical-drink-that-melts-the-excess-pounds-overnight/

Снимка: dailytipsweb.blogspot.com

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *