Катастрофата със самолета на Джърмънуингс: Първото масово убийство в небето, предизвикано от антидепресанти?

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

(NaturalNews) Самолетната катастрофа на „Джърмънуингс” в момента широко се отразява като убийство-самоубийство на база на аудио доказателства, рисуващи картина, в която вторият пилот е заключил всички извън пилотската кабина, докато самият той спокойно е насочил самолета към неминуем сблъсък със скала.

germanwings
Сърцата и молитвите ни са отправени към всички загинали в тази ужасяваща трагедия, но ние трябва също така да се запитаме: Можеше ли тя да бъде предотвратена? Била ли е тя причинена от халюциногенни лекарства, изписвани с рецепта?

Вестник The Mirror (Великобритания) тъкмо съобщи, че вторият пилот на „Джърмънуингс”, Андреас Любиц, „е психически срив или депресия” преди няколко години, както твърди негова съученика”.

Съобщенията за поведението на Андреас Любиц зловещо напомнят за поведението причинено от лекарствата – селективни инхибитори на обратното поемане на серотонина или СИОПС (SSRIs) на стрелците в училища, които извършиха масови убийства в Съединените щати (вижте подробния списък по-долу). Бе открито, че в случай след случай училищните стрелци или са взимали предписани им антидепресанти или наскоро са престанали да ги взимат, което е причинило страничните ефекти на отказването от тези лекарства.

Общото между стрелбите в американските училища и масовото убийство на борда на Джърмънуингс е откъсване от реалността, при което лицата често мислят, че „играят на видео игра” и не осъзнават, че действията им буквално нараняват други хора в реалния свят.

Както съобщава вестник Mirror:

Майката на съученичка от училището на Любиц разказва как вторият пилот – който умишлено е блъснал пътническия самолет в Алпите, убивайки 150 души – е бил близък с дъщеря й преди няколко години.
Тя казва: „Той явно страдаше от психически срив поради стрес или от депресия”.

В наши дни почти на всеки, който е описан като страдащ от „депресия” му се предписват халюциногенни лекарства с рецепта, които се продават по заблуждаващ начин, който замазва и прикрива рисковете от убийство-самоубийство, свързвани с тези лекарства. Антидепресантите буквално изменят химията на мозъка и карат хората да мислят и действат по начини, по които те нормално не биха се държали.

Не е необичайно за пилотите да блъскат самолети в земята по време на тренировъчни полети със симулатори

Ето още нещо, което повечето хора, които не са пилоти не осъзнават. Макар че това не е толерирана практика, всички ние, които сме се обучавали да летим със самолет сме тренирали в даден момент на полетни симулатори. И всички ние – включително и аз – сме правили неща на тези полетни симулатори, които в реалния живот не бихме направили. Аз съм правил лупинги и въртене на Чесна, например, макар че никога не бих бил толкова луд, че да опитам такова нещо с истински самолет.

Извършването на маневри на симулатор си има легитимна тренировъчна стойност, която спасява животи в реалния свят, защото тези „игри” помагат на пилотите да усетят възможностите, мощта, стабилността и маневреността на машините.  За осъзнаването на пределните възможности на самолета е полезно тези граници да се превишават при защитения полет в симулатор когато човек НЕ умира…

В същото време, съм виждал и други пилоти на симулатори, които нарочно блъскат самолети в планини като начин за завършване на съответния сценарий с вдигане на адреналина. И отново, това несъмнено не се приема от гражданската самолетна индустрия, но аз съм го виждал да се случва със собствените си очи. Никога не съм го правил самият аз, но се оказва, че много други пилоти са го правили.

В симулатор, разбира се, е напълно безопасно да блъснеш самолета си в скала. Ами ако Любиц е мислел, че е на симулаторен полет? Могат ли антидепресантите да са го накарали да сбърка реалността със симулация? Това е спекулация, разбира се, но тя е в съзвучие с други масови убийства, свързани с лекарствата SSRIs на които сме свидетели през годините.

Федералната авиационна агенция (FAA) забранява на пилотите да летят когато са на антидепресантни лекарства

Антидепресантните лекарства са толкова опасни, че Федералната авиационна агенция (към Министерството на транспорта на САЩ) забранява на пилотите в САЩ да ги пият. Те се считат за опасност за пилота и за пътниците. Не съм сигурен дали пиенето на антидепресанти е незаконно в различните европейски страни, но няма да е трудно някой да си ги набавя и да ги пие тайно дори и да бяха незаконни.

Ето списък на други масови убийци, които са пиели антидепресантни лекарства:

Ерик Харис на 17 години (първо на Zoloft, после на Luvox) и Дилън Клеболд на 18 (Стрелба в училището Коломбин в Литълтън, Колорадо), убиват 12 ученици и една учителка и раняват 23-ма други преди да се самоубият. Медицинския картон на Клеболд така и не е предоставен на обществеността.

• Джеф Уайс на 16 години на когото са предписани по 60 мг на ден Prozac (три пъти по-висока доза от средната начална доза за възрастни!) в момента когато застрелва дядо си, приятелката на дядо си и много съученици в Ред лейк, Минесота. След това застрелва и себе си. 10 убити, 12 ранени.

• Кори Баадсгард на 16 години от гимназия Уалюк (щата Вашингтон) е бил на лекарството Paxil (което лекарство го кара да получава халюцинации) когато отива в гимназията с пушка и държи 23-ма съученици като заложници. Той няма спомен за случилото се.

• Крис Фетерс на 13 години убива любимата си леля докато пие Prozac.

• Кристофър Питман на 12 години убива баба си и дядо си докато пие Zoloft.

• Матю Милър на 13 години се обесва в дрешника на спалнята си след като е пил Zoloft в продължение на 6 дни.

• Кип Конкъл на 15 години (на Prozac и Ritalin) застрелва родителите си докато спят и след това отива на училище и открива стрелба, убивайки 2-ма съученици и ранявайки 22 наскоро след като му е предписано лечение с Prozac.

• Люк Уудам на 16 години (Prozac) убива майка си и след това убива двама ученика и ранява шестима други.

• Момче в Покатело, Айдахо (Zoloft) през in 1998 година има припадък, предизвикан от лекарството Zoloft, който довежда до въоръжена стрелба в училището му.

• Майкъл Карнийл (Ritalin), на 14 години, открива стрелба по ученици по време на молитва в гимназия в Уест Падука, Кетъки. Tрима тийнейджъри са убити, други пет са ранени.

prozac-18erkiy363d3wjpg• Млад мъж в Хънтсвил, Алабама (Ritalin) изпада в психотичен пристъп и нарязва родителите си с брадва, както и убива един от братята си и почти убива другия.

• Андрю Голдън на 11 години (Ritalin) и Мичъл Джонсън на 14 години (Ritalin) прострелват 15 души, убивайки четирима ученици, един учител и раняват 10-ма други.

• Ти Джей Соломон на 15 години (Ritalin) гимназист в Кониърс, Джорджия открива стрелба и ранява шестима от съучениците си.

• Род Матюс на 14 години (Ritalin) пребива до смърт съученик с бухалка.

• Джеймс Уилсън на 19 години (различни психотични лекарства) от Брийнуд Южна Каролина носи револвер 22-ри калибър в начално училище и убива две момиченца и ранява седем други деца и две учителки.
• Елизабет Буш на 13 години (Paxil) е предизвикала училищна стрелба в Пенсилвания

• Джейсън Хофман (Effexor и Celexa) – училищна стрелба в Ел Кахон, Калифорния

• Джаред Виктор на 15 години (Paxil) след като бил на лекарството Paxil пет дни наръгал дядо си 61 пъти.

• Крис Шанаан на 15 години (Paxil) в Ригби, Айдахо, който съвсем неочаквано убил една жена.

• Джеф Франклин (Prozac и Ritalin), Хънтсвил Алабама, убива родителите си когато те се връщат от работа с ковашки чук, брадвичка, касапски нож и пила, после напада по-малките си братя и сестра.

• Нийл Фъроу (Prozac) участва в стрелба в еврейско училище в Лос Анжелис и се казва, че му в било наредено от съда да пие Prozac наред с няколко други лекарства.

• Кевин Райдър на 14 години който се опитвал да спре лекарството Prozac когато починал от огнестрелна рана в главата. Първоначално решили, че е самоубийство, но две години по-късно разследването на смъртта му било подновено като вероятно убийство. Основният заподозрян също на 14 години и пиел лекарството Zoloft и други SSRIs антидепресанти.

• Алекс Ким на 13 години се обесва скоро след като удвоили дозата на предписаното му лекарство Lexapro.

• На Даян Рутиър предписват лекарството Welbutrin за проблеми с камъни в жлъчката. Шест дни по-късно, след като изживяла много странични ефекти от лекарството, тя се застреляла.

• На Били Уилком, успешен борец и студент в Университета на Флорида, предписват Prozac на 17-годишна възраст. Семейството му го намира мъртъв, самоубил се като се обесил в къщата на семейството на булевард Голф Шор през юли 2002 година.

• Кара Джей Ан Фулър-Отър на 12 години пиела лекарството Paxil когато се обесила на закачалка в килера. Родителите на Кара казват, „… проклетият лекар не искаше да спре лекарството, както го помолих при второто ни посещение при него. Казах му, че тя реагира странно на Paxil…”)

• Гарет Крисчън на 18 години от Ванкувър пие лекарството Paxil когато се самоубива през 2002 година (бащата на Гарет не може да се примири със смъртта на сина си и самият той се самоубива.)

• Джули Уудуърд на 17 години пиела Zoloft когато се обесила в отдалечен гараж на семейството.

• Матю Милър бил на 13 години когато отишъл на психиатър заради затруднения в училище. Психиатърът му дал да опита мостри на лекарството Zoloft. Седем дни по-късно майка му го намира мъртъв, обесен на колан в килера.

• Кърт Даниш на 18 години взимал Prozac, убива баща си с пушка. Сега е в затвора и пише писма, опитвайки се да предупреди света че SSRI лекарствата убиват.

• Ууди __, на 37 години се самоубива през 5-та си седмица на лекарството Zoloft. Наскоро преди смъртта си лекарят му предлага да удвои дозата на лекарството. Той отишъл при лекаря си само заради безсъние. Никога не е бил депресиран, нито има анамнеза за симптоми за психично заболяване.

• Момче от Хюстън на 10 години застрелва баща си след като му повишили дозата Prozac.

• Хамад Мемон на 15 години прострелва и убива съученик от прогимназията. Бил е с диагноза разстройство с дефицит на внимание и хиперактивност и е пиел Zoloft и „други лекарства заради заболяванията си”.

• Мати Сари е на 22 години, учи за готвач, убива 9 студенти и един преподавател и ранява още един студент преди да се самоубие. Сари е пиел SSRIs и бензодиазапин.

• Стивън Казмиерчак е на 27 години когато прострелва и убива петима и ранява 21 други преди да се самоубие в аудиторията на Университета на Северен Илиноис. По думите на приятелката му непосредствено преди това е пиел Prozac, Xanax и Ambien. Токсикологичните резултати показват, че в тялото му е имало остатъчни количества Xanax.

• Финландският стрелец Пека-Ерик Аувинен на 18 години е взимал антидепресанти известно време преди да убие осем души и да рани още дванадесет в гимназия Джокела, след което се самоубива.

• Аша Куун от Клийвланд на 14, застрелва и ранява четирима преди да се самоубие. Съдебните архиви показват, че Куун е бил на Trazodone.

• Джон Романо на 16 години е на лекарство за депресия когато стреля с пушка по учител в гимназията си в Ню Йорк.

Майк Адамс

Източник:

http://www.naturalnews.com/049137_Germanwings_depression_antidepressant_drugs.html

Снимка: knowmorebuzz.com; jezebel.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *