Хитро повишете хормона на растежа с 2000%

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Учените откриха лесен начин за бързо повишаване на хормона на растежа в тялото, който позволява в същото време да се снижава и риска от сърдечно заболяване и диабет! Не се изискват никакви специални лекарства или храни и можете да започнете да го прилагате още сега без да се отделяте от екрана на компютъра.

fasting hgh

Номерът се състои в това да постите. Нови данни, предоставени от учени, изследващи сърцето в Медицинския център на Института по сърдечни заболявания ‘Интермаунтин’  потвърждават, че обикновеното периодично постене е полезно за здравето и за сърцето. В изследването, постенето показа, че снижава рисковите фактори за сърцето като триглицеридите (мазнините в кръвта), нивата на телесното тегло и на кръвната захар.

Изследването също така потвърди по-ранните заключения за въздействието на постенето върху човешкия хормон на растежа, който е метаболитен протеин. Задачата на човешкия хормон на растежа е да пази чистата мускулна маса и метаболитния баланс, реакция, задействана и ускорен чрез постенето. По време на 24 часови периоди на постене, човешкият хормон на растежа се повишава средно с 1300 процента при жените и с почти 2000 процента при мъжете!

„Постенето причинява глад или с други думи стрес. В отговор, тялото освобождава повече холестерол, позволявайки му да използва мазнините, а не глюкозата, като гориво, и така броят на мастните клетки в тялото е снижен”, казва изследователят д-р Бенджамин Хорн. „Това е важно, защото колкото по-малко мастни клетки има в тялото, толкова по-малко вероятно е то да развие инсулинова резистентност или диабет”.

Карл Лоу

Източник: Easy Health Options, Quick Trick To Boost Your Growth Hormone By 2,000 Percent, 10 April 2013

Снимка: www.reidaverdade.net

Очаквайте наскоро статия за постенето и ползите от него.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

 

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *