Човешкият род е дошъл на Земята от другаде

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Учени изследователи ШОКИРАЩО твърдят, че хората не сме се развили на Земята!

През 2016 година някои учени твърдяха, че животът е възникнал на Марс поради минерал, открит в метеорити от Марс, който се счита за жизнено важен за възникването на живота.

life-aliens

НО, книгата Хората не са от Земята: Научна оценка на съществуващите факти (HUMANS ARE NOT FROM EARTH: A SCIENTIFIC EVALUATION OF THE EVIDENCE) на американския еколог д-р Елис Силвър, PhD, предлага доводи, основаващи се на човешката физиология, че човешките същества като вид може да не са се развивали наред с другите форми на живот на Земята – а да са дошли от другаде, доведени тук от извънземни едва преди десетки хиляди години.

Това е ГРАНДИОЗНО твърдение, а фактите, които Силвър разкрива ще ви накарат да възкликнете „как не се сетих за това по-рано”!

Силвър, природозащитник, който в момента работи за почистването на Тихия океан от пластмасовите отпадъци, казва, че книгата му е опит за провокиране на дебат – и че тя се основава на научна работа върху различието между човешките същества и другите животни.

„Земята задоволява нуждите ни като род само донякъде, но може би не така ефикасно, както е смятал онзи, който ни е довел тук първоначално”, казва Силвър в интервю за Yahoo news.

Хората безспорно сме изградени от космически прах, изследване

„Човешкият род се предполага, че е най-развитият на планетата, но той е учудващо непригоден и зле приспособен към средата, която го заобикаля тук на Земята: увреждан от слънцето, със силна неприязън към природните храни, страдащ от абсурдно високи проценти хронични заболявания, и какво ли още не”.

Д-р Елис казва, че човешките същества може би страдат от болки в гърба понеже те са се развили в свят с по-слаба гравитация.

Той също така казва, че е странно, че главите на бебетата са толкова големи, та затрудняват жените при раждане, което може да доведе до фатален край за майката и за бебето.

„Нито един друг местен вид на тази планета няма този проблем”, казва той. Силвър също така посочва и „допълнителните” 223 гена в човешките същества, които не се откриват в нито един друг вид, както и липсата на фосили за „липсващото звено”.

„Гущерите могат да се пекат на слънце колкото дълго си пожелаят – и много от тях го правят. Ние можем да си позволим това само за седмица или две. Но да сме ден след ден под лъчите на слънцето? Забравете. Това е равносилно на лягане на шосето в очакване да ви блъсне камион”. Ние сме заслепени от слънцето, което също е странно, казва Силвър – понеже повечето животни не са.

„Ние всички страдаме от хронични заболявания”, казва Силвър.

„Наистина, ако можете да намерите един единствен човек, който е 100% във форма и здрав и не страда от някакво (може би скрито или непроявило се) заболяване или разстройство (списъкът на които е дълъг), бих бил изключително изненадан – самият аз не съм успял да открия такъв човек досега”,  продължава Силвър.

Ние ли сме извънземните?

Сякаш ние хората отчаяно се опитваме да скрием факта, че не принадлежим напълно в Природата около нас, в която се опитваме да се впишем.

Може ли животът да е по-стар от Земята?

Казваме, че сме се развили, но ако наистина се бяхме развили тук нямаше ли да сме свързани повече с Природата, вместо да сме все по-малко и по-малко свързани с нея, до момент, в който дори навреждаме на живота около себе си?

Нещо просто не се връзва.

„Смятам, че много от нашите проблеми произтичат от простия факт, че вътрешните часовници в телата ни са се развили така, че да очакват ден с продължителност от 25 часа (това е доказано от изследователи на съня), докато денят на Земята има само 24 часа. Това не е съвременно състояние – същите фактори могат да се проследят през цялата история на човечеството на Земята”.

Той предполага, че неандерталците като хомо еректус са били кръстосани с друг вид, може би от Алфа сентаури, която е най-близката звездна система до нашата слънчева система, отстояща на около 4.37 светлинни години от слънцето.

Когато кравите се превръщат в китове

Има и друг ключов елемент, който ние обикновено сме склонни да пренебрегваме.

Много хора казват, че чувстват, че не принадлежат тук на Земята, нито се чувстват на място тук, казва д-р Елис Силвър.

А този факт не е нещо, което да приемем като маловажно, особено, ако по-голямата част от хората се чувстват така.

„Това показва (поне на мен), че човечеството може да се е развило на различна планета и може да сме били доведени тук като високо развит вид”, казва Силвър.

life-from-mars

Ами ако сме мигрирали тук от Марс? А това вярвате или не, не е толкова отвлечена идея, колкото изглежда на пръв поглед. Учените наскоро откриха, че на Марс е имало силно магнитно поле преди планетата да се превърне в пустиня.

Марс е единствената планета в нашата Слънчева система, на която денят има 25 часа, тя е по-далече от слънцето, отколкото е Земята, има по-слаба гравитация и бе открито, че на Марс е имало големи количества вода в миналото.

Ами ако там се е случило някакво разрушително явление с глобални пропорции и ни се е наложило да мигрираме, за да спасим своя вид?

Това би доказало също така историите за това как човешкият род е бил по-развит в миналото, но поради неизвестно събитие, ние сме „паднали” от „Рая” на Земята и сме преминали през фаза на забравяне на случилото се.

„Една причина за това… е че Земята може да е планета затвор, след като ние сме сякаш естествено раздразнителен вид и сме тук докато се научим да се държим както трябва”, казва ученият.
Друг учен, професор Уейнрайт от Университета на Шефилд планира да проведе още изследвания и вярва, че форми на живот, които не са възникнали на Земята, непрестанно пристигат от космоса.

Д-р Елис казва, че макар че тази идея е екстремна, тя все пак е насочена да предизвиква размисли и той твърди, че тя среща много положителен отклик.

Той се интересува дали хората са дошли на Земята поотделно, може би пристигайки с метеорити и комети, преди да се развият в познатия ни днес вид.

„Моята теза предлага обяснението, че човешкият род не е произлязъл от тази конкретна жилка на живота, а се е развил някъде на друго място и е транспортиран на Земята (като напълно развит Homo sapiens) някъде преди между 60000 и 200000 години”, казва д-р Елис Силвър.

И накрая, малко неща от книгата на д-р Елис Силвър могат да бъдат доказани – ние можем само да предполагаме или подозираме. Но в нея има повече от достатъчно неоспорими данни, заради които си струва провеждането на по-нататъшни изследвания.
Източници:

http://foodsandhealthylife.com/researchers-make-a-shocking-claim-that-humans-did-not-evolve-on-earth/

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2507377/Humans-NOT-come-Earth–sunburn-bad-backs-pain-labour-prove-expert-claims.html

Снимки: News Feed Today; HLN.be

Бъдете здрави

Очаквайте още полезни статии за това как да поддържаме здравето си, как да не остаряваме и как да се предпазваме от болестите.

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *