5 храни, които убиват рака

Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

foods that kill cancer

Нови изследвания показват, че предотвратяването на растежа на раковите клетки може да се сведе просто до яденето на правилните храни. Подобрете познанията си за храненето с даденото по-долу „ноу-хау”. Засищайте глада си със следните храни, които уморяват рака от глад.

Но преди да говорим за храните, които убиват рака, нека първо поговорим за детоксикация!

Прочистете тялото си, за да победите рака 

На първо място идва детоксикирането на тялото за побеждаване на рака. Прочистете се отвътре навън! 

Днес има много начини да натрупаме токсини в тялото си. Простото пренасищане на тялото с различни лесно достъпни напитки и обработени храни вече го затрупва незабавно с токсини. Навсякъде където отидете и каквото и да ядете (като изключим пресните плодове и зеленчуци) съдържа токсини. И тогава човек си задава следния въпрос: „и какво като в тялото ми има много токсини, има ли значение”? Разбира се, че има. Токсините не правят нищо добро за тялото! Те малко по малко унищожават здравето на организма и с времето човек се разболява. И не само това, но и затлъстяването също е резултат от многото токсини в тялото.

Вземете метъра и измерете талията си. Обиколката при мъжете не трябва да е повече от 101 см (40″), и 76 см  (30″) при жените, ако я надвишавате сте в риск от рак!

Много хора мислят, че трябва да имат специален хранителен режим за своя физически проблем. Това е вярно, но 99% не е вярно. Това е верен факт, когато тялото е прочистено, то освобождава токсичните отрови и е чисто – тогава вече няма токсини, които да причиняват здравословни проблеми!

Една причина за човешките страдания е запушването на съдовете и органите на човешкото тяло с токсични материали които се отлагат в тъканите поради нездравословния начин на живот: пушене, ядене на вредни храни, пиене на алкохол, дишане на замърсен въздух, използване на токсични химикали за почистване на дома и така нататък.

1. Пречистете тялото си отвътре навън и спрете да внасяте токсини в него. Най-лесният начин е да преминете на органични, биологично чисти храни и естествени материали!

2. След като пречистите тялото си е време да му дадете здравословна храна!

tomatoes

Обезпокоителни нови изследвания показват, че микроскопичните ракови образувания, малки ракови клетки, които могат да бъдат видяни само под микроскоп, са широко разпространени. Скорошно изследване на жени на възраст между 40 и 50 години показва, че 40% от тях имат микроскопичен рак на гърдата. И което е още по-шокиращо, почти 100% от хората на възраст между 70 и 80 години ще имат микроскопичен рак в щитовидните си жлези.

Микроскопичният тумор може да нарасне до 16000 пъти от първоначалния си размер само за 2 седмици. Но новаторски изследвания от фондацията The Angiogenesis Foundation показват, че можете да спрете рака преди той да започне да расте. Този нов превантивен подход се нарича анти-ангиогенеза. Анти-ангиогенезата твърди, че като промените начина си на хранене можете да промените „вътрешната си среда”, и по този начин да лишите раковите клетки от възможността да растат и да се размножават.

Определени храни, ядени в правилните дози и честота могат да са полезни и да уморят рака от глад. Следват 5 храни, които можете да ядете за да предотвратите растежа на раковите тумори:

  1. Бок чой Този вид китайско зеле съдържа брасинин; брасинин е мощно вещество, борещо се с рака, което също се съдържа и в други зеленчуци като броколи, карфиол и брюкселско зеле. Бок чой трябва да се яде три пъти на седмица в порции от по 1/2 чаена чаша за пълното възползване от полезните му свойства.
  2. Готвените домати съдържат повече борещи се с рака свойства от суровите домати. И двата вида съдържат молекулата ликопен, но топлината променя химическата структура на доматите и прави ползите от тях по-лесно усвоими от тялото. Трябва да ядете по 2-3 (1/2 чаена чаша) порции топлинно обработени домати на седмица.
  3. Камбала Тази риба е богата на омега-3 мастни киселини и с ниско съдържание на живак. Яденето на три порции от по 170 г на седмица е идеално.
  4. Ягоди Антиоксидантите в тези плодове спомагат битката с туморите. Трябва да ядете по 1 чаена чаша на ден, включително и сока.
  5. Артишок съдържа 3 различни борещи рака молекули. Наслаждавайте се на по 1/4 чаена чаша от сърцевината му на ден.

Източник: 5 Foods That Starve Cancer, 9 October 2010

http://www.doctoroz.com/videos/5-foods-starve-cancer; http://successworld2u.com/2011/12/foods_that_starvecancer/

Снимка: www.theunknownbutnothidden.comwww.glamour.com

Ако статията ви харесва, молим ви да я споделите. Някъде някой може да се нуждае именно от тази информация. 

Авторски права и ограничения свързани с тях

zdravivsekiden.com дава право на Потребителите да ползват всички услуги, които са предоставяни в Сайта само за лични нужди с нетърговска цел, при условие, че не се нарушават авторските права на zdravivsekiden.com или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Не се разрешава материалите на този Сайта да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет Сайт материали в други сайтове е забранена.

Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

zdravivsekiden.com си запазва правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и всякакви части от информацията на Сайта, на трети лица при допълнително сключен договор, уреждащ правата и задълженията, в писмена форма между zdravivsekiden.com и лицето, публикуващо информацията.

Здрави всеки ден

Реклама


Харесайте статията ако Ви е била полезна за да достигне до повече хора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *